Pohjansepät on kotimainen ja luotettava kotien remontoija

Meiltä saat reilut kattoremontit ja myös ulkoverhouksen uusiminen ja maalaaminen onnistuvat. Varaa maksuton kattoremontin tai kodin ulkoverhouksen uusimisen kartoituskäynti. Saat meiltä myös uudet ikkunat tai ovet omakotitaloon. Tärkein vahvuutemme on ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstö. Työllistämme suomalaisia ammattilaisia. Näistä periaatteista on saanut alkunsa Pohjansepät Oy.  Tärkeintä meille on, että voit luottaa kotisi kunnostuksen meidän käsiimme, ja sinä itse voit sillä aikaa keskittyä arkeesi.

Toiminta-alueitamme ovat Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi sekä Suupohjan alue ja Satakunta. Katso yhteystiedot täältä.

Tarinamme

Kotien remonttitarve on jatkuvaa, uusia koteja rakennetaan ja vanhoja kunnostetaan. Koti on jokaiselle tärkeä paikka, johon halutaan panostaa. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että voit luottaa kotisi kunnostustyöt ammattilaisen käsiin. Parhaimmillaan tämä tarkoittaa, että ammattilainen tulee henkilökohtaisesti tutustumaan kotiisi paikan päälle, kartoittaa ja suunnittelee yhdessä kanssasi, mitä juuri sinä ja sinun kotisi tarvitsevat sekä ottaa tämän jälkeen kokonaisvastuun kotisi remontista. Kenenkään kotia ei voi kunnostaa hutiloiden, vaan rehdisti ja sovitusti, ammattitaidolla.

Pohjansepät perustettiin, jotta suomalaisilla olisi mahdollisuus saada henkilökohtaista, kokonaisvaltaista ja ennen kaikkea luotettavaa palvelua kotinsa kunnostuksen isoihin kokonaisuuksiin: kattoremontti, ulkoverhouksen uusiminen ja maalaus sekä uudet ikkunat ja ovet. Meille on muodostunut vastuullinen ja luotettava näkemys kotien remontoinnista. Meille sinun kodillasi ja sen kunnostuksella on merkitystä, sillä emme koskaan kyllästy kattoremontteihin ja kotien kunnostukseen. Tätä työtä tehdään intohimosta rakentamista kohtaan. Tämän otimme myös Pohjanseppien johtoajatukseksi: kunnostamme koteja tinkimättömällä asenteella ja rakkaudella.

Työntekijämme

Valitsemme asentajamme lähes aina suositusten perusteella. Koska meillä on töissä myös useita kokeneita rakennusalan ammattilaisia, uudet työntekijät oppivat ja erikoistuvat työn ohessa parhaiden opastuksella. Me yrittäjät paiskimme hommia muiden mukana niin myynti- kuin asennustyössä. Näin pystymme parhaalla tavalla myös kehittämään toimintaamme.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia

Asiakkainamme on sekä kuluttajia että yrityksiä.  Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada kaikki julkisivuremontit samalta toimijalta.  Tällöin kokonaisvastuu remontista – suunnittelu, tarvikkeet ja varsinainen työ – pysyy yhdellä taholla. Meille on tärkeää, että sinä tiedät etukäteen, mitä työt tulevat sisältämään ja maksamaan. Toimintamme perustana on luotettavuus. Lue asiakkaidemme kokemuksia Pohjansepistä täältä.