Pohjansepät on kotimainen ja luotettava

Tärkeitä toimintamme kulmakiviä ovat kotimaisuus ja henkilökohtainen, hyvä palvelu. Toteutamme rehdit ja reilut remontit kotisi parhaaksi. Emme ole halunneet luopua henkilökohtaisesta myyntityöstä, siksi palveluumme kuuluukin maksuton remonttikartoitus, jossa käymme yhdessä läpi kotisi remonttitarpeet ja voit esittää kysymyksiä.

Toiminta-alueitamme ovat Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi sekä Suupohjan alue ja Satakunta. Katso myyjiemme yhteystiedot täältä. Yrityksemme kotipaikka on Keski-Pohjanmaalla Perhossa.

Tarinamme

Kotien remonttitarve on jatkuvaa, uusia koteja rakennetaan ja vanhoja kunnostetaan. Koti on jokaiselle tärkeä paikka, johon halutaan panostaa. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että voit luottaa kotisi kunnostustyöt ammattilaisen käsiin. Parhaimmillaan tämä tarkoittaa, että ammattilainen tulee henkilökohtaisesti tutustumaan kotiisi paikan päälle, kartoittaa ja suunnittelee yhdessä kanssasi, mitä juuri sinä ja sinun kotisi tarvitsevat sekä ottaa tämän jälkeen kokonaisvastuun kotisi remontista. Kenenkään kotia ei voi kunnostaa hutiloiden, vaan rehdisti ja sovitusti, ammattitaidolla. Näistä periaatteista on saanut alkunsa Pohjansepät Oy.

Me yhtiön perustajat, Juho, Jani ja Veli-Matti, olemme tehneet vuosia töitä rakennusalalla. Pohjansepät perustettiin, jotta suomalaisilla olisi mahdollisuus saada henkilökohtaista, kokonaisvaltaista ja ennen kaikkea luotettavaa palvelua kotinsa kunnostuksen isoihin kokonaisuuksiin: kattoremontti, ulkoverhouksen uusiminen ja maalaus sekä uudet ikkunat ja ovet. Ikäväksemme olemme joskus joutuneet kuulemaan ihmisiltä huonoja kokemuksia: aikataulut ovat venyneet, annetut hinta-arviot eivät pitäneetkään paikkansa ja työmiehet eivät tulleetkaan sovittuna aikana, vaan heillä saattoi olla päällekkäin menossa toisiakin kohteita tai remontin valmistuttua viimeistely ja siivous oli jätetty tekemättä. Meille onkin muodostunut vastuullinen ja luotettava näkemys kotien remontoinnista. Meille sinun kodillasi ja sen kunnostuksella on merkitystä, sillä emme koskaan kyllästy kattoremontteihin ja kotien kunnostukseen. Tätä työtä tehdään intohimosta rakentamista kohtaan. Tämän otimme myös Pohjanseppien johtoajatukseksi: kunnostamme koteja tinkimättömällä asenteella ja rakkaudella. Tärkeintä meille on, että voit luottaa kotisi kunnostuksen meidän käsiimme, ja sinä itse voit sillä aikaa keskittyä tavalliseen arkeesi.

Työntekijämme

Valitsemme asentajamme lähes aina suositusten perusteella. Koska meillä on töissä myös useita kokeneita rakennusalan ammattilaisia, uudet työntekijät oppivat ja erikoistuvat työn ohessa parhaiden opastuksella. Me yrittäjät paiskimme hommia muiden mukana niin myynti- kuin asennustyössä. Näin pystymme parhaalla tavalla myös kehittämään toimintaamme.

Arvomme

  • Luottamus. Sovitaan, mitä tehdään ja sitten tehdään työt niin kuin on sovittu.
  • Arvostus. Arvostamme asiakasta ja heidän kotiaan sekä työkavereita.
  • Rehellisyys. Haluamme olla hyödyksi asiakkaalle ja yhteiskunnalle toimimalla vastuullisesti ja rehellisesti.
  • Vastuun kantaminen. Jos sattuu virhe, se korjataan ja otetaan opiksi.

Meistä tärkeintä on kotien julkisivujen remontoinnissa, että kaikki kodin julkisivutyöt on mahdollista ostaa samalta toimijalta. On järkevää, että sama taho toteuttaa kattoremontin, ulkoverhouksen vaihdon sekä maalauksen ja vaihtaa uudet ikkunat ja ovet. Tällöin kokonaisvastuu remontista pysyy yhdellä taholla: suunnittelu, tarvikkeet ja varsinainen työ loppuviimeistelyineen. Emme yritä tehdä nopeusennätyksiä, vaan teemme hyvää työtä laadusta tinkimättä. Yksi tärkeimmistä asioista on, että sinä tiedät etukäteen, mitä työt tulevat maksamaan. Tässä kokonaisuudessa Pohjansepät on varma valinta.