Ulkoverhous2018-05-11T10:47:26+03:00
ulkoverhouksen uusiminen

Omakotitalon ulkoverhouksen uusiminen

Onko kotisi ulkoverhous jo nähnyt parhaat päivänsä? Maalipinta on saattanut vaurioitua ja ajan kuluessa puuosat ovat voineet alkaa lahota. Tai ehkäpä haluat vaihtaa koko verhousmateriaalin puuhun? Olet oikeassa paikassa. Sivun lopusta löydät vastauksia yleisimpiin ulkoverhouksen uusimiseen liittyviin kysymyksiin.

Kutsu Pohjansepät kotiisi kartoituskäynnille, jos epäilet, että ulkoverhous kaipaa päivitystä. Joissakin taloissa ulkoverhouksen materiaalina on voitu käyttää peltiä, mineriittiä, karaatilevyjä tai vastaavia materiaaleja, joiden huoltaminen voi olla jopa mahdotonta. Verhousmateriaalin vaihdolla saat kodillesi aivan uuden ilmeen. Verhousmateriaalin vaihdon yhteydessä voidaan myös asentaa lisälämmöneristystä ja näin parantaa asumismukavuuttasi.

Etenkin vanhoissa omakotitaloissa on tärkeää, että ulkoverhousta uusiessa säilytetään kodin rakenteiden hengittävyys. Verhouksen uusiminen kannattaa siis ehdottomasti antaa ammattilaisten käsiin, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin. Näin työt hoituvat järkevästi, turvallisesti ja ammattitaidolla.

Ulkoverhouksen materiaalit

Käytämme ulkoverhouslaudoissa kotimaista kuusipuuta. Paneelia on useita eri profiileja ja mittakokoja ja niitä voidaan asentaa eri asentoihin, tyypillisesti pystyyn ja vaakaan. Lomalauta ja rimaverhoukset ovat perinteisiä ja tyylikään näköisiä kodin julkisivuja. Ulkoverhouspaneelit ovat päätypontattuja, minkä vuoksi paneelin saumat eivät erotu seinältä ja paneelin hukka saadaan erittäin pieneksi. Ulkoverhouslauta on valmiiksi pohja- ja pintamaalattu lauta, joka on asennuksen jälkeen heti valmis. Ulkoverhouksen pintakäsittely tehdään toivomaasi värisävyyn. Näkyviltä pinnoilta hienosahattu lauta imee maalin tehokkaasti ja kestää suomalaisen sään vaihtelut.

Ulkoverhousurakka alkaa

Ulkoverhouksen uusiminen alkaa kartoituskäynnistä. Sovimme yhteisesti työn laajuudesta ja aikatauluista sekä siitä, tarvitaanko lisäeristystä. Sopimuksen jälkeen otamme kokonaisvastuun verhouksen uusimisesta. Ulkoverhoukseen liittyvät tarvikkeet tulevat sovittuna aikana pihallesi ja asentajamme sopivat töiden aloituspäivän. Asentajat pystyttävät telineet kodin ympärille, ja varsinainen työ voi sen jälkeen alkaa. Kokonaisuudessaan urakkaan kuluu viikosta kahteen viikkoa työn laajuudesta riippuen. Kun on valmista, siivoamme jälkemme ja sinä pääset nauttimaan uudesta upeasta kodistasi.

Entä ovet ja ikkunat?

Jos kodissasi on vanhat ikkunat ja ovet, voi olla järkevää vaihtaa nekin samalla. Näin vältyt päällekkäisiltä työvaiheilta ja kustannuksilta. Samoilla rakennustelineillä voi tehdä useampia työvaiheita eikä uutta remonttityömaata tarvitse perustaa talosi ympärille. Autamme arvioimaan, onko sinun järkevää toteuttaa samalla myös ikkunoiden ja ovien uusiminen. Uusimme verhouksen yhteydessä myös ikkunoiden pielilaudat ja vesipellit.

Lue lisää Pohjansepät ikkunaremontista.

Usein ulkoverhouksen uusimisesta kysyttyä:

Mitä ulkoverhouksen uusiminen maksaa?2018-05-10T11:58:05+03:00
Urakan hinta riippuu aina työn laajuudesta. Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat tarjouksen työstä. Kauttamme järjestyy myös joustavaa rahoitusta.
Mitä vanhalle verhoukselle tapahtuu?2018-04-16T14:41:36+03:00

Asentajamme purkavat vanhan verhouksen ja siivoavat jäljet pois. Vanha vuoraus menee kierrätykseen.

Ketkä tulevat asentamaan kotini ulkoverhouksen?2018-04-16T14:41:09+03:00

Pohjanseppien omat asentajat tulevat sovitusti paikalle.

Onko talon ulkoverhouksen uusiminen iso urakka?2018-03-23T08:53:40+02:00

Ulkoverhouksen uusiminen on vaativa urakka, joten verhouksen uusiminen ammattilaisten suorittamana on järkevä ja turvallinen vaihtoehto. Käytössä koetellut rakenneratkaisut ja kodin hengittävyyden säilyminen ovat usein vanhemmissa taloissa tärkeää, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Pohjanseppien toteuttama ulkoverhouksen uusiminen kestää tavallisesti viikosta kahteen viikkoa.

Nimi*

Puhelinnumero*

Paikkakunta*

Sähköposti