Ulkoverhousremontti takaa näyttävän lopputuloksen

Ulkoverhous näkyvin osa taloa ja julkisivua. Verhouksen tarkoituksena on suojata kotiasi vaihtelevissa sääolosuhteissa. Ammattitaidolla toteutettu ulkoverhous parantaa julkisivun kestävyyttä ja luo kodillesi sen oman, persoonallisen ilmeensä.

Ulkoverhousremontissa verhouslaudat ja -paneelit uusitaan ja huonokuntoiset eristeet vaihdetaan uusiin. Samassa yhteydessä voidaan asentaa myös lisälämmöneristys, joka lisää asumismukavuutta ja takaa viihtyisän sisäilman.

Uuden ulkoverhouksen asentaminen on nopeaa – toteutamme omakotitalon ulkoverhousremontit jopa viidessä päivässä!

Milloin ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista?

Ulkoverhous on nähnyt jo parhaat päivänsä ja kaipaa uusimista.

Maalipinta on rapistunut tai ulkoverhous vaurioitunut.

Epäilet rakenteissa kosteusvauriota tai muita ongelmia.

Seinät kaipaavat uusia eristeitä tai lisälämmöneristystä.

 Haluat vaihtaa kotisi ilmettä tai ulkoverhouksen materiaalia.

Pyydä meidät kotiisi arviokäynnille

Jos kotisi ulkoverhouksen kunto mietityttää, kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille. Tutkimme verhouksen kunnon ja arvioimme, onko ulkoverhousremontti ajankohtainen. Halutessasi teemme tarjouksen remontista jo arviokäynnin yhteydessä.

Ennen ulkoverhousremonttia......remontin jälkeen
Ennen ulkoverhousremonttia......remontin jälkeen

Uudet ulkoseinät kotimaisesta puusta

Käytämme ulkoverhouksissa laadukasta kotimaista kuusipuuta, joka on pitkäikäinen ja ekologinen materiaali. Lautoja ja paneeleita löytyy lukuisia eri kokoja, ja ulkoverhous voidaan toteuttaa haluamallasi tyylillä. Tavallisesti laudat ja paneelit asennetaan joko pystyyn tai vaakaan. Esimerkiksi lomalauta- ja rimaverhoukset ovat perinteisiä ja tyylikään näköisiä kodin julkisivuja.

Ulkoverhouslaudat ovat valmiiksi pohja- ja pintamaalattu, jolloin saadaan tyylikäs lopputulos jo rakennusvaiheessa. Pintakäsittely tehdään haluamallasi värisävyllä. Suosittelemme, että julkisivu maalataan lopulliseen pintaan 1–2 vuoden kuluessa asentamisesta.

Ulkoverhousremontti sujuvasti jopa viidessä päivässä

Ulkoverhousremontissa vanha ulkoverhous puretaan pois, alapuoliset rakenteet tarkistetaan ja uusi verhous rakennetaan paikan päällä. Samalla varmistamme, että rakenteet saavat hengittää, jolloin vältytään myöhemmiltä kosteus- ja sisäilmaongelmilta. Ulkoverhousremontin yhteydessä on helppoa asentaa myös lisälämmöneristys, joka parantaa kodin energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Ulkoverhousremontti kestää tavallisesti 5–10 päivää. Rakenteita ei tarvitse purkaa sisältäpäin, joten voit asua kotona koko remontin ajan. Huolehdimme, että remontista huolimatta kulkutiet ovat käytössäsi ja omaisuutesi pysyy suojattuna.

Asiantuntijamme palveluksessasi – vuosien kokemuksella!

Pohjansepillä on vuosien kokemus ulkoverhouksista. Kokeneet asentajamme remontoivat keskimäärin 200 kohdetta vuosittain, ja meillä onkin jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla Suomea.

Tutustu asiakaskokemuksiimme >

Ennen ulkoverhousremonttia......remontin jälkeen

  Nimi* Puhelinnumero* Katuosoite* Paikkakunta* Sähköposti*

  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani

  Pohjansepät Oy on kattoremontteja ja ulkoverhouksia toteuttava yritys.

  Asiakkainamme meillä on yksityistalouksia, asunto-osakeyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueitamme ovat Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Satakunta sekä Suupohjan seutukunta.

  Pohjansepät Oy · Y-tunnus 2634881-4 · Laskutustiedot · Meidät löydät Facebookista!