Ulkoverhouksen uusiminen2020-09-25T15:42:49+03:00
ulkoverhouksen uusiminen

Omakotitalon ulkoverhousremontti jopa viidessä päivässä

Ulkoverhouksen uusiminen antaa kodillesi aivan uuden ilmeen. Ulkoverhousremontin yhteydessä voidaan myös asentaa lisälämmöneristystä ja näin parantaa asumismukavuuttasi. Helppo ja kustannustehokas Pohjanseppien ulkoverhousremontti on suunniteltu suomalaisiin omakotitaloihin. Ulkoverhouksen nykyinen kunto selviää helpoiten tilaamalla maksuton kuntokartoitus. Halutessasi saat tarjouksen ulkoverhousremontista kartoituskäynnin yhteydessä.

Milloin ulkoverhouksen uusiminen on ajankohtaista?

Kutsu Pohjansepät kotiisi kartoituskäynnille, jos epäilet, että ulkoverhous kaipaa päivitystä. Joissakin taloissa ulkoverhouksen materiaalina on voitu käyttää peltiä, mineriittiä, karaatilevyjä tai vastaavia materiaaleja, joiden huoltaminen voi olla jopa mahdotonta. Verhousmateriaalin vaihdolla saat kodillesi aivan uuden ilmeen. Verhousmateriaalin vaihdon yhteydessä voidaan myös asentaa lisälämmöneristystä ja näin parantaa asumismukavuuttasi.

 • Haluat kodillesi aivan uuden ilmeen.

 • Mielestäsi kotisi ulkoverhous jo nähnyt parhaat päivänsä.

 • Maalipinta on saattanut vaurioitua ja ajan kuluessa ulkoverhouksen materiaalit ovat voineet alkaa rapistua ja lahota.

 • Epäilet rakenteissa olevan ongelmia?

 • Kotisi kaipaa lisäeristystä, ikkunat ja ovet ovat uusimisen tarpeessa.

 • Haluat vaihtaa koko ulkoverhousmateriaalin.

Ulkoverhouksen nykyinen kunto selviää helpoiten tilaamalla maksuton kuntokartoitus. Halutessasi saat tarjouksen ulkoverhousremontista kartoituskäynnin yhteydessä.

Tilaa ilmainen kartoitus: p. 020 765 9340
Ennen ulkoverhousremonttia......remontin jälkeen

Näyttävä Ulkoverhousremontti nostaa talosi arvoa

Ulkoverhousremontti tekee kodistasi miellyttävän asua ja lisää kodin arvoa. Se on varmin tapa lisätä kodin käyttöikää. Teemme myös tarvittavan lisäeristyksen hengittävillä puukuitueristeillä. Etenkin vanhoissa omakotitaloissa on tärkeää, että ulkoverhousta uusiessa säilytetään kodin rakenteiden hengittävyys. Verhouksen uusiminen kannattaa siis ehdottomasti antaa ammattilaisten käsiin, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin. Ulkoverhouksen uusimisen yhteydessä on luontevaa uusia ikkunoita ja ovia. Uusi ulkoverhous, uudet ikkunat ja ovet nostavat talosi arvoa merkittävästi ja lisäävät käyttömukavuutta.

Asennamme uuden ulkoverhouksen siistinä puuverhouksena. Vanha ulkoverhous puretaan pois, alapuoliset rakenteet tarkastetaan ja uusi verhous toteutetaan paikan päällä rakentaen. Talon rakenteita ei siis tarvitse purkaa sisältäpäin, mikä säästää valtavasti materiaali- ja työkustannuksia.

Remontti kestää vain noin 5-10 päivää, ja voit asua kotona koko remontin ajan. Kulkutiet ovat käytössäsi ja suojaamme pihat ja muun omaisuuden remontin ajan. Otamme kokonaisvastuun ulkoverhousremontista, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin valita haluamasi materiaalit ja värit. Meillä on jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla Suomea. Tutustu asiakaskokemuksiimme.

Ennen ulkoverhousremonttia......remontin jälkeen

Uudet ulkoseinät kotimaisesta puusta

Käytämme ulkoverhouslaudoissa kotimaista kuusipuuta. Ulkoverhouslautoja ja paneeleita on useita eri profiileja ja mittakokoja. Ulkoverhous voidaan asentaa eri asentoihin, tyypillisesti pystyyn ja vaakaan. Lomalauta ja rimaverhoukset ovat perinteisiä ja tyylikään näköisiä kodin julkisivuja. Ulkoverhouspaneelit ovat päätypontattuja, minkä vuoksi paneelin saumat eivät erotu seinältä ja paneelin hukka saadaan erittäin pieneksi.

Ulkoverhouslaudat ovat teollisesti pohja- ja pintamaalattu, joten talo saa edustavan julkisivun heti rakennusvaiheessa. Ulkoverhouksen pintakäsittely tehdään toivomaasi värisävyyn. Näkyviltä pinnoilta hienosahattu lauta imee maalin tehokkaasti ja kestää suomalaisen sään vaihtelut. Ulkoverhous kiinnitetään perinteisesti päältä naulaamalla.  Suosittelemme, että julkisivu maalataan lopulliseen pintaan 1-2 vuoden kuluessa asentamisesta.

Tilaa ilmainen kartoitus: p. 020 765 9340
Ennen ulkoverhousremonttia......remontin jälkeen

Miksi valita Pohjanseppien ulkoverhousremontti?

Olemme kehittäneet ulkoverhousremontin varta vasten suomalaisten omakotiasujien tarpeeseen.

 • Puu on oikein käytettynä ekologinen, pitkäikäinen ja toimiva ulkoverhousmateriaali. Bonuksena voit milloin tahansa vaihtaa kotisi väriä maalamalla.

 • Kotiisi asennettava lisälämmöneriste säästää asumiskustannuksia ja lisää asumismukavuutta. Ulkoverhousremontti myös nostaa talosi arvoa merkittävästi!

 • Saat halutessasi uudet ikkunat ja ovet ulkoverhousremontin yhteydessä.

 • Remontti kestää vain 5-10 päivää ja voit asua kotona koko ajan.

 • Kokeneet asentajamme remontoivat keskimäärin 200 kohdetta vuosittain.

 • Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä toteuttamiimme remontteihin!

 • ulkoverhouksen uusiminen

Usein ulkoverhouksen uusimisesta kysyttyä:

Mitä ulkoverhouksen uusiminen maksaa?2018-05-10T11:58:05+03:00
Urakan hinta riippuu aina työn laajuudesta. Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, niin saat tarjouksen työstä. Kauttamme järjestyy myös joustavaa rahoitusta.
Mitä vanhalle verhoukselle tapahtuu?2018-04-16T14:41:36+03:00

Asentajamme purkavat vanhan verhouksen ja siivoavat jäljet pois. Vanha vuoraus menee kierrätykseen.

Ketkä tulevat asentamaan kotini ulkoverhouksen?2018-04-16T14:41:09+03:00

Pohjanseppien omat asentajat tulevat sovitusti paikalle.

Onko talon ulkoverhouksen uusiminen iso urakka?2018-03-23T08:53:40+02:00

Ulkoverhouksen uusiminen on vaativa urakka, joten verhouksen uusiminen ammattilaisten suorittamana on järkevä ja turvallinen vaihtoehto. Käytössä koetellut rakenneratkaisut ja kodin hengittävyyden säilyminen ovat usein vanhemmissa taloissa tärkeää, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Pohjanseppien toteuttama ulkoverhouksen uusiminen kestää tavallisesti viikosta kahteen viikkoa.

Nimi*

Puhelinnumero*

Katuosoite*

Paikkakunta*

Sähköposti

Luotettava kumppani
Luotettava kumppani
Luotettava kumppani
Luotettava kumppani

Pohjansepät Oy on kattoremontteja ja ulkoverhouksia toteuttava yritys.

Asiakkainamme meillä on yksityistalouksia, asunto-osakeyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueitamme ovat Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Satakunta sekä Suupohjan seutukunta.

Pohjansepät Oy · Y-tunnus 2634881-4 · Laskutustiedot · Meidät löydät Facebookista! 

Go to Top