Teräskatot

Käytämme Suomessa valmistettuja Ruukin teräskatteita, joiden laajasta värien ja tyylien valikoimasta löydämme varmasti taloyhtiöönne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ruukin teräskatteilla on valmistajan myöntämä 50 vuoden tekninen takuu.

Tiilikatot

Tiilikatoilla suosimme kotimaisia ja kestäviä BMI Ormax -kattotiiliä. Valikoimaan kuuluvat niin perinteiset kaksikouruiset tiilet kuin modernimmat tasaiset laattakattotiilet, joista on saatavilla useita eri värisävyjä.

Bitumikatteet

Bitumikate soveltuu hyvin erilaisille kattotyypeille, sillä se on materiaalina tiivis ja joustava. BMI Icopalin bitumikate on pitkäikäinen ja kestää hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Mietityttääkö taloyhtiön katon kunto tai suunnitteletteko jo remonttia?

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla (p. 020 765 9340) tai yhteydenottolomakkeella,
ja tilaa maksuton kuntoarvio.

Tutkimme taloyhtiönne katon kunnon, ja teemme kirjallisen kuntoraportin. Jos kattoremontti on taloyhtiölle ajankohtainen,
teemme siitä halutessanne kiinteän urakkatarjouksen.

Voitte tutustua yhtiökokouksessa kuntoraporttiin ja tarjoukseen rauhassa. Kuntoarvio ei sido teitä mihinkään
– saatte arvokasta tietoa taloyhtiönne katon kunnosta päätöksentekonne tueksi.

Asiantuntijamme palveluksessasi – vuosien kokemuksella!

Pohjansepillä on vuosien kokemus kattoremonteista, ja käytössämme on myös laaja yhteistyöverkosto. Meiltä saat ammattilaisten toteuttamat kattorakenteiden korjaukset, räystäs- ja päätylaudoitusten vaihdot, lisäeristystyöt ja tasakaton korotukset harjakatoksi. Meillä on myös viranomaisten myöntämä asbestipurkutyölupa.

Huolehdimme siitä, että taloyhtiönne uusi katto on turvallinen ja vesitiivis. Sadevesi ohjataan pois talon rakenteista uusilla ja toimivilla sadevesikouruilla. Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista liikkua.

Kattoremontin yhteydessä varmistamme, että katon yläpohjaan jää tuulettuvaa ilmatilaa, jolloin rakenteet saavat hengittää ja vältytään kosteus- ja sisäilmaongelmilta.

Pidämme huolen siitä, että taloyhtiössä pysytään ajan tasalla remontin etenemisestä. Pidämme kulkutiet käytössä ja omaisuuden suojattuna, joten huoneistoissa voi asua koko remontin ajan.

10 vuoden
rakennetakuu

Myönnämme työllemme aina takuun.
Materiaaleille saat jopa 50 vuoden takuuajan.

Joustava
rahoitus

Kauttamme saat kattoremontillesi turvallisen
ja joustavan rahoituksen.

Kysy lisää!

Paikallista
osaamista!

Olemme kotimainen yritys – meiltä
ostamalla tuet paikallista osaamista.

Yläpohjan lisälämmöneristys

Kattoremontin yhteydessä kannattaa harkita myös yläpohjan lisälämmöneristystä. Lämmöneristeenä käytämme kotimaisia EKOVILLA-puhallusvilloja

KYSY LISÄÄ >

Lisäturvaa kattoturvatuotteilla

Kattoturvatuotteet varmistavat turvalliset työskentelyolosuhteet katolla tehtäviä huoltotöitä varten. Lumiesteet suojaavat ihmisiä ja omaisuutta katolta putoavalta lumelta.

KYSY LISÄÄ >

kattoturvatuotteet

Uudet kattoikkunat

Kattoremontin yhteydessä on hyvä uusia myös kattoikkunat. VELUX-tuotevalikoimaamme kuuluvat kattoikkunat, tasakaton ikkunat, valotunnelit, verhot ja markiisit.

KYSY LISÄÄ >

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Pinnoitus on hyvä tapa suojata tiilikattoa haurastumiselsta vaihtuvissa sääolosuhteisissa. Pesun ja pinnoituksen myötä katto saa udistuneen ilmeen ja suojaa vuosiksi eteenpäin.

KYSY LISÄÄ >

tiilikaton_pesu_ja_huolto_kuva

  Nimi* Puhelinnumero* Katuosoite* Paikkakunta* Sähköposti*

  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani

  Pohjansepät Oy on kattoremontteja ja ulkoverhouksia toteuttava yritys.

  Asiakkainamme meillä on yksityistalouksia, asunto-osakeyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueitamme ovat Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Satakunta sekä Suupohjan seutukunta.

  Pohjansepät Oy · Y-tunnus 2634881-4 · Laskutustiedot · Meidät löydät Facebookista!