pohjansepat_rahoitus

Saat kauttamme joustavan rahoituksen

Mietit varmasti, paljonko kattoremontti, ikkunaremontti tai ulkoverhouksen uusiminen maksaa. Voit olla huoletta, sillä kauttamme saat joustavan rahoituksen. Rahoitukset ovat kulutusluottoja. Maksuajan voi sopia joustavasti tai voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja. Rahoitus on asuntolainan tapaan vähennyskelpoinen korkojen osalta verotuksessa. Tarkemmat tiedot maksuajasta ja rahoituksen ehdoista saadaan hakemusta tehtäessä.

Voimme keskustella rahoitusvaihtoehdoista samalla, kun suunnittelemme yhdessä kotisi remonttia. Kohteita ja koteja on erilaisia, joten parhaiten voimme arvioida rahoitustarpeesi, kun näemme kohteen. Saat remontista reilun tarjouksen ja voit harkita, tarvitsetko joustavaa lisärahoitusta. Saat joka tapauksessa kaiken tiedon ja tarvittavat hakemukset ja toimenpiteet hoituvat Pohjanseppien asiantuntijan avulla samalla, kun sovimme muista asioista.

Luoton korot vähennyskelpoisia

Tiestithän, että luoton korot ovat vähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kunnostat omaa vakituista asuntoasi? Jutellaan lisää rahoituksesta, kun kutsut meidät kotiisi kylään.