Vi utför rejäla och pålitliga renoveringar för ditt hems bästa.

Pohjansepät är vi specialiserade på tak- och fasadrenoveringar. Vi har verksamhet i nästan hela Finland och har redan utfört hundratals takrenoveringar, förnyat fasadbeklädnader och målat om hus. Vi är kända för rejäla och pålitliga renoveringar.

Finländskt arbete, högkvalitativa och inhemska material samt bästa möjliga kundservice är våra viktigaste värden. Om du vill ha en renoveringspartner som tar på sig hela ansvaret för förnyandet av ditt hems fasad, är vi rätt val. I vårt breda utbud av fasadrenoveringar kan du välja en renovering som passar dig, antingen i ett och samma paket eller i mindre delar. Av oss får du ett nytt tak, nya fönster och dörrar eller en ny fasadbeklädnad som passar just ditt hem. Du får alltid en professionell, rejäl och pålitlig uppskattning av arbetet och först därefter den egentliga offerten.

Läs om våra kunders erfarenheter (för tillfället endast på finska).

Du kan bjuda in oss till ett kartläggningsbesök i ditt hem så diskuterar vi och planerar förnyandet av ditt tak tillsammans. Kartläggningsbesöket förbinder dig inte till att beställa, utan du får en separat offert av oss enligt det som vi har kommit överens om. Om du godkänner vår offert upprättar vi ett avtal och övertar hela ansvaret för renoveringen av ditt hustak. De material som behövs för takrenoveringen, liksom även våra kunniga montörer, anländer till din gårdsplan enligt överenskommelse. Montörerna reser byggställningar runt ditt hus och arbetet kan börja. Vi skyddar även taket under arbetets gång, så du behöver inte oroa dig för att ditt hus under några omständigheter ska bli vått.

Förnya fasaden på småhus

Har fasaden på ditt hus sett sina bästa dagar? Den målade ytan kan ha skadats och med tiden kan träpartierna börja murkna. Eller kanske du vill byta ut allt fasadmaterial till trä? Då har du kommit till rätt ställe.

Bjud in Pohjansepät hem till dig på ett kartläggningsbesök om du har på känn att fasadbeklädnaden på ditt hus behöver en uppdatering. Genom att byta fasadmaterial får ditt hem ett helt nytt utseende. I samband med byte av fasadmaterial kan vi även installera extra värmeisolering och på detta sätt förbättra boendekomforten. Fasadbrädorna är tillverkade av inhemskt granvirke. De är färdigt grund- och ytmålade och kräver inga ytterligare åtgärder efter monteringen.

Förnyandet av fasadbeklädnaden börjar med ett kartläggningsbesök. Vi kommer tillsammans överens om arbetets omfattning och tidsschema samt om huruvida det behövs extra isolering. Efter att vi har ingått avtal tar vi över hela ansvaret för förnyandet av fasaden. Allt material som behövs för fasadrenoveringen anländer till din gårdsplan vid den avtalade tidpunkten och våra montörer kommer överens med dig om vilken dag arbetet inleds. Montörerna reser byggställningar runt ditt hus och efter det kan det egentliga arbetet börja. Hela renoveringsprojektet räcker en till två veckor beroende på arbetets omfattning. När arbetet är klart städar vi efter oss och du kan börja njuta av ditt nya, fina hem.

Och hur är det med dörrar och fönster?

Om fönstren och dörrarna i ditt hus är gamla kan det vara klokt att byta dem samtidigt. På det sättet undviker du arbetsskeden som kolliderar med varandra och dubbla kostnader. Flera arbetsskeden kan utföras med samma byggställningar och ingen ny byggplats behöver upprättas runt ditt hus. Vi hjälper dig att bedöma om det är vettigt för dig att samtidigt förnya husets fönster och dörrar. Samtidigt som vi byter fönster förnyar vi även foderlisterna och fönsterblecken.

Hos oss får du service på svenska!


Juha Kirvesmäki

041 430 1771
förnamn.efternamn@pohjansepat.fi

Några exempel på projekt som vi har genomfört.

Tipsa
oss!

Känner du någon som skulle behöva en renovering? Tipsa oss om dina vänner.
Du får en trevlig överraskning för tips som leder till avtal.

Flexibel
finansiering

Via oss får du en trygg och flexibel finansiering
av ditt renoveringsprojekt.
Kontakta oss och fråga mer!

Lokal
kompetens!

Använd lokal och garanterat inhemsk kompetens.

Vi utför rejäla och pålitliga renoveringar för ditt hems bästa.

Lämna dina kontaktuppgifter. Våra experter kontaktar dig

    Namn*

    Telefon*

    Ort*

    E-post