Kattoremontti2018-05-11T10:43:05+03:00

Pohjansepät kattoremontti uudistaa kotisi katon

Jos kotisi katto vuotaa, jäätyy talvella tai kattorakenteissa on rakennusvirheitä, on aika kunnostaa katto. Ajan mittaan saatat kaivata myös vaihtelua kotisi ulkonäköön: haaveissa voi olla laajempikin kattomuutos, kattoterassi tai jopa katon korotus. Jos näin on, tulemme mielellämme käymään ja arvioimaan kattosi remonttitarpeen sekä suunnittelemaan urakkaa yhdessä kanssasi. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarkan kirjallisen ehdotuksen urakan toteuttamisesta. Jos arvostat kotimaisuutta ja henkilökohtaista palvelua kattoremonttiasioissa, voit luottaa meihin.

Sopiiko Pohjansepät kattoremontti meille?

Jos sinulle on tärkeää, että remonttikokonaisuus toteutuu aikataulussa ja luotettavasti, kotimaisella työpanoksella, olemme varmasti sopiva valinta sinulle. Otamme kokonaisvastuun kattoremontista, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin valita haluamasi materiaalit ja värit. Meillä on jo lukuisia tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla Suomea. Tutustu asiakaskokemuksiimme.

Vastauksia yleisempiin kattoremontissa askarruttaviin asioihin löydät myös Kysymyksiä ja vastauksia -osiostamme tämän sivun lopusta.

Kattoremontti tehdään huolellisesti ja sovitusti

Voit kutsua meidän ilmaiselle kartoituskäynnille kotiisi, niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä kattosi uusimista. Kartoituskäynti ei sido sinua tilaamaan, vaan saat meiltä erikseen tarjouksen sovitun mukaisesti. Jos hyväksyt tarjouksemme, teemme sopimuksen ja otamme kokonaisvastuun kotisi katon remontoinnista. Kattoremonttia varten toimitettavat tarvikkeet saapuvat kotisi pihalle sovitusti kuten myös ammattitaitoiset asentajamme. Asentajat pystyttävät telineet talosi ympärille ja työ pääsee alkamaan. Huolehdimme myös suojauksesta, eli voit olla huoleti, kotisi ei pääse missään olosuhteissa kastumaan.

Purkuvaiheessa vanha katemateriaali poistetaan ja sen alapuolella olevat rakenteet tarkistetaan. Mahdolliset piilevät vauriot korjataan ja tehdään tarvittaessa lisälämmöneristys. Jos katon rakenteita täytyy muuttaa, hoidetaan muutostyöt paikan päällä kirvesmiestöinä. Kattopellit tehdään yksimittaisena räystäältä harjalle. Tuulettuvat harjat varmistavat kattorakenteen hengittämisen. Piipun pellitykset, läpiviennit, kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät asennetaan yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti.

Kokonaisuudessaan työ kestää katon koosta ja työn vaativuudesta riippuen muutamasta päivästä viikkoon. Kun remontti on valmis, siivoamme työjäljet ja hoidamme purkujätteet pois. Lopuksi tehdään lopputarkastus ja varmistamme, että olet tyytyväinen uuteen kattoosi.

Kotimaista laatua

Kaikki katon rakenteet tehdään suomalaisista materiaaleista. Katteen alapuoliset rakenteet ovat kotimaista puuta ja katemateriaaleina ovat kotimaiset teräskatteet, huopa ja tiili. Eri katevaihtoehdoilla on yksilölliset vaatimukset pohjatöiden osalta. Asennuksissa noudatamme katevalmistajien asennusohjeita. Katon asentavat omat asentajamme, joiden ammattitaitoon ja hyvään asenteeseen voit luottaa.

Kaikki kattoremontissa käyttämämme tarvikkeet toimitetaan laadukkaiden, kotimaisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Pyrimme suosimaan paikallisia tavarantoimittajia.

Usein kattoremonteista kysyttyä:

Kuka tulee asentamaan uuden kattoni?2018-03-23T08:44:57+02:00

Katon asentavat Pohjanseppien omat asentajat ja nimetty asennusryhmä toteuttaa remontin.

Kuinka paljon kattoremontti maksaa?2018-05-10T12:00:11+03:00

Katon koko, valitut materiaalit, muutostyöt ja lisävarusteet vaikuttavat kattoremontin hintaan. Kaikille asiakkaille on sama hinnasto ja hinnoittelu perustuu tarkkaan suunnitteluun ja asiakkaan toivomuksiin. Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille, niin laskemme sinulle tarkan hinnan. Kauttamme järjestyy myös joustavaa rahoitusta.

Mitä, jos kattoremontin aikana alkaa sataa vettä?2018-03-23T08:43:54+02:00

Suojaustyöt ovat tärkeä osa onnistunutta remonttia. Varmistamme, että koti ei pääse kastumaan. Joskus sade voi yllättää huolellisesta valmistelusta huolimatta; tällöin asennamme pressut katolle ja keskeytämme työt. Aluskatteella oleva katto pitää jo itsessään sadeveden poissa rakenteista, ja huolehdimme saman päivän aikana puretun katon osuuden säältä suojaan.

Mistä materiaaleista katon voi tehdä?2018-03-23T08:43:24+02:00

Katon rakenteet tehdään suomalaisista materiaaleista. Katteen alapuoliset rakenteet ovat puusta ja katemateriaaleina on kotimaiset teräskatteet, huopa ja tiili.

Kauanko kattoremontti kestää?2018-03-23T08:42:56+02:00

Kattoremontissa työ kestää katon koosta ja työn vaativuudesta riippuen muutamasta päivästä viikkoon. Aikataulutamme kattoremontit viikkokohtaisesti ja teemme työt luvatussa järjestyksessä asiakas kerrallaan valmiiksi saakka.

Nimi*

Puhelinnumero*

Katuosoite*

Paikkakunta*

Sähköposti

Go to Top