Omakotitalon onnistunut kattoremontti meiltä!

Uusi katto suojaa kotiasi, lisää asumismukavuuttasi ja nostaa talosi arvoa.

Katon käyttöikä riippuu materiaalien lisäksi siitä, miten kattoa on huollettu. Katon kunto on hyvä tarkistaa muutaman kerran vuodessa, esimerkiksi keväisin ja syksyisin. Ammattilainen kannattaa pyytää tekemään perusteellisempi kuntokartoitus vähintään kymmenen vuoden välein.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu ja ammattitaidolla asennettu katto pitää kotisi suojassa sateelta, tuulelta ja tuiskulta. Kattoremontin yhteydessä asennettu lisälämmöneristys lisää asumismukavuuttasi ja pienentää samalla myös lämmityskuluja.

Kun remontoit omakotitalosi katon ajoissa, vältyt suuremmilta vahingoilta ja saat kodillesi merkittävästi lisävuosia.

pohjansepät teräskatot

Teräskatot

Käytämme Suomessa valmistettuja Ruukin teräskatteita, joiden laajasta värien ja tyylien valikoimasta löydämme varmasti kotiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ruukin teräskatteilla on valmistajan myöntämä 50 vuoden tekninen takuu.

Tiilikatot

Tiilikatoilla suosimme kotimaisia ja kestäviä BMI Ormax -kattotiiliä. Valikoimaan kuuluvat niin perinteiset kaksikouruiset tiilet kuin modernimmat tasaiset laattakattotiilet, joista on saatavilla useita eri värisävyjä.

Bitumikatteet

Bitumikate soveltuu hyvin erilaisille kattotyypeille, sillä se on materiaalina tiivis ja joustava. BMI Icopalin bitumikate on pitkäikäinen ja kestää hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Katon muutokset

Hoidamme myös katon korotukset ja muut muutostyöt. Autamme mielellämme niin rakennussuunnitelmien kuin rakennuslupa-asioidenkin kanssa – suunnitellaan urakka yhdessä!

Mietityttääkö katon kunto? Harkitsetko kattoremonttia?

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeella ja tilaa maksuton arviokäynti.

Tutkimme kattosi kunnon, ja teemme kirjallisen kuntoarvion. Jos kattoremontti on ajankohtainen, teemme sinulle halutessasi tarjouksen.

Tutustu kuntoarvioon ja tarjoukseen rauhassa. Arviointikäynti ei sido sinua mihinkään – saat arvokasta tietoa kattosi kunnosta päätöksenteon tueksi.

Asiantuntijamme palveluksessasi – vuosien kokemuksella!

Pohjansepillä on vuosien kokemus kattoremonteista. Meiltä saat ammattilaisten toteuttamat kattorakenteiden korjaukset, räystäs- ja päätylaudoitusten vaihdot, lisäeristystyöt ja tasakaton korotukset harjakatoksi.

Huolehdimme siitä, että uusi kattosi on turvallinen ja vesitiivis. Sadevesi ohjataan pois talon rakenteista uusilla ja toimivilla sadevesikouruilla. Kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista liikkua.

Kattoremontin yhteydessä varmistamme, että katon yläpohjaan jää tuulettuvaa ilmatilaa, jolloin rakenteet saavat hengittää ja vältytään kosteus- ja sisäilmaongelmilta.

Toteutamme kattoremontit niin, että saat asua kotona koko remontin ajan. Huolehdimme, että remontista huolimatta kulkutiet ovat käytössäsi ja omaisuutesi pysyy suojattuna.

Asiakkaamme suosittelevat meitä:

Meillä on jo runsaasti tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla Suomea.

Tutustu asiakaskokemuksiimme >

 • Kattoremontti Vehniälle

Kattoremontti Vehniällä

Hannu Mursunen ja Kyllikki Jokihalme asuvat Uuraisten Hirvaskylällä 1975 rakennetussa omakotitalossa. – Alkuun talossa on ollut huopakatto, myöhemmin huovan päälle [...]

 • Kattoremontti Joutsaan Havumäelle

Kattoremontti Joutsaan Havumäelle

Joutsan Havumäellä on omakotitalo, jossa asuvat Pirhonen Janne ja Hopposen Arja.  Paikka on aikanaan toiminut kyläkauppana. Monilla on kyläkaupasta mukavia [...]

Tiilikatto Vimpeliin

Katajan talossa oli ollut alkujaan tiilikatto. Jossain vaiheessa tiilikatto oli purettu pois ja peltikate oli asennettu tiiliruoteille ilman aluskatetta. Kattoremontin [...]

10 vuoden
rakennetakuu!

Myönnämme työllemme aina takuun. Materiaaleille saat jopa 50 vuoden takuuajan.

Joustava
rahoitus

Kauttamme saat kattoremontillesi turvallisen ja joustavan rahoituksen. Kysy lisää!

Paikallista
osaamista

Olemme kotimainen yritys – meiltä ostamalla tuet paikallista osaamista.

Kotitalous-
vähennys

Kotona tehtävästä työstä voit hakea kotitalousvähennystä. Kerromme lisää!

Yläpohjan lisälämmöneristys

Kattoremontin yhteydessä kannattaa harkita myös yläpohjan lisälämmöneristystä. Lämmöneristeenä käytämme kotimaisia EKOVILLA-puhallusvilloja

KYSY LISÄÄ >

Lisäturvaa kattoturvatuotteilla

Kattoturvatuotteet varmistavat turvalliset työskentelyolosuhteet katolla tehtäviä huoltotöitä varten. Lumiesteet suojaavat ihmisiä ja omaisuutta katolta putoavalta lumelta.

KYSY LISÄÄ >

kattoturvatuotteet

Uudet kattoikkunat

Kattoremontin yhteydessä on hyvä uusia myös kattoikkunat. VELUX-tuotevalikoimaamme kuuluvat kattoikkunat, tasakaton ikkunat, valotunnelit, verhot ja markiisit.

KYSY LISÄÄ >

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Pinnoitus on hyvä tapa suojata tiilikattoa haurastumiselsta vaihtuvissa sääolosuhteisissa. Pesun ja pinnoituksen myötä katto saa udistuneen ilmeen ja suojaa vuosiksi eteenpäin.

KYSY LISÄÄ >

tiilikaton_pesu_ja_huolto_kuva

  Nimi* Puhelinnumero* Katuosoite* Paikkakunta* Sähköposti*

  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani
  Luotettava kumppani

  Pohjansepät Oy on kattoremontteja ja ulkoverhouksia toteuttava yritys.

  Asiakkainamme meillä on yksityistalouksia, asunto-osakeyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueitamme ovat Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Satakunta sekä Suupohjan seutukunta.

  Pohjansepät Oy · Y-tunnus 2634881-4 · Laskutustiedot · Meidät löydät Facebookista!