Ikkunat ja ovet2019-05-03T12:05:10+03:00

Laadukkaat ikkunat ja ovet kotiisi

Pohjanseppien asentamat ikkunat ja ulko-ovet ovat kotimaista puusepäntyötä. Tuotevalikoimamme koostuu malleista, joista meillä on pitkä käyttökokemus. Annamme asentamillemme tuotteille 5 vuoden takuun. Pohjanseppien ikkunat ja ovet ovat aina mittatilaustyötä, ja ne valmistetaan kestämään Suomen vaativia sääolosuhteita. Tuotteemme sopivat erityisesti saneerauskohteisiin. Pyydä asiantuntijamme kertomaan lisää tuotteistamme.

Ikkunaremontti ja ulko-oven uusiminen

Ikkunan ja ovien vaihto aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella. Samalla suunnitellaan yhdessä, minkälaiset uudistukset sopivat juuri sinun kotiisi. Pitkä kokemuksemme ikkunoiden vaihtamisesta on apunasi, kun suunnittelemme ikkunaremonttia juuri sinun kotiisi. Kartoituskäynnin jälkeen saat ikkunaremontista tarjouksen.

Kotisi tyyliin sopivat uudet ikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä. Käytämme kotimaisia ikkunanvalmistajia tavarantoimittajana. Ikkunan lämpö- ja äänieristävyysominaisuudet ovat huippuluokkaa ja lisäävät asumismukavuutta. Kolminkertainen tiivistys takaa miellyttävän ilman myös ikkunan lähellä.

Tämän sivun lopusta löydät muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ikkuna- ja oviremonteista.

Lisävarusteet ja yksilöllisyys ikkunoissa

Käyttömukavuus ja lisävarusteet suunnitellaan asiakkaan mieltymysten mukaisesti. Erilaiset väritykset sisä- ja ulkopuolella, sälekaihtimet, korvausilmaventtiilit, tuuletusikkunat, hyönteispuitteet sekä yläkerran hätäpoistumistiet ovat esimerkkejä ikkunan yksilöllisestä varustamisesta.

Myös kotisi ovet voidaan vaihtaa ikkunaremontin yhteydessä. Esimerkiksi parvekkeen ikkunoiden vieressä sijaitsevien parvekeovien uusiminen luo yhtenäisen ja uudistuneen kokonaisuuden kotisi sisä- ja ulkopuolelle. Kokonaisuuden voi kruunata vielä uudella ulko-ovella. Ovimallistomme valmistetaan myös Suomessa.

Ikkunaremontti alusta loppuun

Uusien ikkunoiden asennus kestää tavallisesti yhdestä kahteen päivää. Vanha ikkuna puretaan ja uusi asennetaan välittömästi paikoilleen. Asennuksen tekevät Pohjanseppien luotettavat asentajat. Yksittäinen ikkuna on poissa paikoiltaan vain muutamia minuutteja, joten varsinainen vaihtotyö ei vaikuta kotisi sisälämpötilan laskuun talvellakaan. Kovimmilla pakkasilla ikkunoiden vaihto ei kuitenkaan ole mahdollista.

Kun ikkunat on vaihdettu asentajamme tekevät sisäpuolella tarvittavat listoitukset ja ulkopuolelle pielityöt. Ikkunoiden vesipellit ja oven kynnyspellit tehdään paikan päällä mittojen mukaan. Lopuksi siivoamme työjäljet ja huolehdimme vanhat ikkunat ja ovet kierrätykseen.

Ikkunaremontin hinta riippuu ikkunoiden määrästä ja remontin kokonaisuudesta. Kartoituskäynnillä pystymme arvioimaan juuri sinun kotisi ikkunoiden vaihdon kustannukset.

Usein ikkunoista ja ovista kysyttyä:

Minkäkokoisia ikkunoita voitte asentaa?2018-03-23T08:54:53+02:00

Kaikki omakotitalon ikkunakoot ovat mahdollisia. Yleensä on taloudellisesti kannattavaa uusia kaikki kodin ikkunat kerralla, mutta uusimme tarvittaessa myös yksittäisiä ikkunoita.

Kauanko ikkunaremontti kestää?2018-03-23T08:54:32+02:00

Uusien ikkunoiden asennus kestää yhdestä kahteen päivää.

Kuinka paljon ikkunaremontti maksaa?2018-05-10T11:58:37+03:00

Ikkunaremontin hinta on aina yksilöllinen. Hinta muotoutuu aina kokonaisuudesta, joka pitää sisällään vähintään nykyisten ikkunoiden mittaamisen, uusien ikkunoiden asennuksen toiveidesi mukaan, asennuksen ja vanhojen ikkunoiden tai ovien hävittämisen sekä siivouksen. Kokonaishinta riippuu työn laajuudesta. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin voimme tulla maksuttomalle kartoituskäynnille.  Kauttamme järjestyy myös joustavaa rahoitusta.

    Nimi*

    Puhelinnumero*

    Katuosoite*

    Paikkakunta*

    Sähköposti*