Ulkorakennuksen laudoitus uusittiin ja tehtiin kattoremontti

”Meille tehtiin kattoremontit, uusittiin ulkorakennuksen laudoitus ja tehtiin siihen terassi. Pohjansepät tulivat kotiin esittelemään palveluitaan ja tekivät sen käynnin pohjalta tarjouksen.
Työt sujuivat kaikilta osin mallikkaasti. Suunnitellut aikataulut pitivät ja työt valmistuivat ajallaan. Voin todella suositella Pohjanseppiä ystäville ja tutuille. Ja varsinkin sellaisille, jotka haluavat valmiin paketin. Itse ei tarvitse huolehtia mistään, mikä on suuri asia ainakin minulle. Rakennusmiehet olivat osaavia, ahkeria ja ystävällisiä. Heille suuri kiitos! Oli todella mukavaa seurata heidän iloista ja ammattitaitoista työskentelyään. Asentajat olivat myös aina valmiita kuuntelemaan minun ajatuksiani ja toiveitani rakentamisen suhteen. Pidän myös erittäin tärkeänä sitä, että tehdään jälkitarkistus, kun kohde on valmis.”
Merja Latva-Mäenpää, Tuuri